PSIHOLOŠKI TRILER U MAJSTORSKOJ IZVEDBI – „VARIAZIONI ENIGMATICHE“ / „ENIGMATSKE VARIJACIJE“ PONOVNO U DRAM(M)A CENTRU ZAJC

11. siječnja 2022.

Energična duodrama Talijanske drame, otkrivanje misterija ljudske prirode u djelu Érica-Emmanuela Schmitta „Variazioni enigmatiche“ / „Enigmatske varijacije“ u režiji legendarne Neve Rošić na programu je u petak 14. i u subotu 15. siječnja u Dram(m)a centru Zajc. „Predstava »Enigmatske varijacije« riječke Talijanske drame primjer je prokušane formule da temelj dobre predstave čine kvalitetan tekst, odlični glumci i dobra režija“, istakla je Kim Cuculić u Novom listu.

Duhovita verbalna borba dvojice vrlo različitih muškaraca – umišljenog genija, pisca Abela Znorka, dobitnika Nobelove nagrade kojeg utjelovljuje Aleksandar Cvjetković i novinara Erica Larsena u izvedbi Mirka Soldana koji se našao u rijetkoj prilici intervjuirati slavnog autora na dalekom sjevernom otoku. Enigma isprepletena lažima, ali i ljubavlju, koja se tijekom predstave otvara putem briljantnih dijaloga i vješte glume. Predstava iznenađuje, šokira, postavlja pitanja i traži odgovore. Dođite u Dram(m)a centar Zajc i konačno pogledajte vrhunski psihološki triler o poimanju ljubavi.

 
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico