PUBLIKA O „MICHELANGELU“: IDEJA ORIGINALNA, A GLUMCI IZVRSNI

22. rujna 2018.

Kritika ju je ocijenila hrabrom, drskom, maštovitom, srčanom i mudrom, a predstavu „Michelangelo“ Sebastijana Horvata i Milana Markovića Matthisa po Krležinoj drami „Michelangelo Buonarroti“, riječka je publika odmah po završetku sinoćnje premijerne izvedbe, komentirala riječima:
“Inovativna režija i odlični glumci. Oduševila me i scenografija koja ima važnu ulogu u prvom dijelu predstave. Pogledao bih ga opet.”, “Iako zapravo nisam znala što očekivati, nije mi žao što sam došla. Jako zanimljiva predstava.”, “Super, stvarno super.”, “Glumci su odlični, a naročito Nikola Nedić na kraju. Njegov monolog je jedna posebna priča. Sjajno!”, “Ideja originalna i zanimljiva, a glumci izvrsni”, „Predstava daje puno materijala za razmišljanje.“
A što misle kritičari i drugi gosti te slažu li se i ostali gledatelji s ovim ocjenama doznat ćemo vrlo brzo, već na večerašnjem Kritičkom glasu nakon prve reprizne izvedbe.
Za sve one koji su propustili prve dvije izvedbe „Michelangela“, napominjemo da su sljedeće izvedbe na programu 1, 2. i 3. listopada u 19.30 sati.

Foto & Video galerija