PUNO GLEDALIŠTE „ZAJCA“ NA PREDSTAVI „NA TRI KRALJA ILI KAKO HOĆETE“ UOČI SUTRAŠNJEGA GOSTOVANJA U ZAGREBAČKOM HNK-U!

26. listopada 2022.

Gledalište „Zajca“ je danas do zadnjega sjedala ispunila mlada publika! Razlog tome je izvedba predstave „Na Tri kralja ili kako hoćete“ redateljice Franke Perković uoči sutrašnjega gostovanja u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu. Bio je to predivan ispraćaj našeg ansambla u Zagreb, uz smijeh, gromoglasan pljesak i otvorene reakcije koje su svojstvene mladoj publici!

„Jako je smiješno, zanimljivo!“, „Super, opet bih gledao!“, „Drago mi je da nisam otišla doma, preeeeludo!“, „Voljela bih živjeti s tim glumcima!“, „Predstava je odlična, Zagreb će uživati!“ rekli su nam iz publike pri izlasku iz Kazališta. Od srca vam hvala, drage naše gledateljice i gledatelji, na toliko snažnoj podršci!

Gostovanje predstave „Na Tri kralja ili kako hoćete“ će se održati u sklopu Konzorcija hrvatskih nacionalnih kazališta – sustava razmjene, gostovanja i koprodukcija nacionalnih kuća. A dok naša Drama putuje u Zagreb, u osječkom HNK-u, kao dio K-HNK projekta, također sutra će nastupiti Balet uz svoj plesni hit koreografa Andonisa Foniadakisa, „Plamteću vodu“.

Foto & Video galerija