RADOSNA PREDBOŽIĆNA VEČER UZ ZBOR OPERE

20. prosinca 2017.

„Joyful, Joyful!” – pjevušilo se večeras na odlasku iz Kazališta!

Prigodni koncert filmsko-božićnog ugođaja u gradu koji teče počeo je s „Neka rijeka teče”, iznenadio je i oduševio publiku najpjevanijim, najnagrađivanijim, najizvođenijim, najdirljivijim pjesmama u zborskoj izvedbi zbora riječke Opere!

„Jako nam se svidio baš ovakav program koji sadrži i filmsko i božićno, bilo nam je iznimno ugodno i dražesno”, „Sjajno! Najviše sam uživala na kraju, uz Joyful, jedva sam se suzdržala da ne ustanem i zapjevam sa zborom!”, „Bilo je odlično, iako sam očekivala više hrvatskih božićnih pjesama, ali zaista nemam zamjerki, zanimljiv program i sjajna izvedba!”, „Predivno je vidjeti kako i zboristi uživaju jednako kao i mi u publici!”, bili su neki od komentara publike.

Publika je najtopllije ispratila tradicionalnu hrvatsku pjesmu „Radujte se, narodi”, dok je pljeskom pratila suvremeni gospel „Joyful! Joyful!” i tako „osvojila” bis upravo tom pjesmom iz filmskog hita Redovnice nastupaju 2.

Zborovoditeljica i dirigentica bila je Nicoletta Olivieri, a zbor Opere na klaviru je pratio Vladimir Babin. Pri izvedbi prve pjesme pridružio se i mladi udaraljkaš Domagoj Živković. Solistički su nastupili Katja Budimčić Sabljar, Tea Ban, Martin Marić, Dominika Glinšek, Vivien Galleta i Saša Matovina.

Sutra vas očekuje drugi Božićni koncert zbora Opere! Ako niste stigli večeras, vidimo se sutra!

Pokrovitelj Božićnih koncerata

Metronet-vip

Sponzor Božićnih koncerata

mozartweb

Foto & Video galerija