RIJEČKO KAZALIŠTE MLADIH “KAMOV”: POZIV NA AUDICIJU, “IL PICCOLO PRINCIPE”

25. listopada 2019.

Polaznici/e našeg dramskog studija “Riječkog kazališta mladih “Kamov” sudjuluju u još jednoj divnoj priči ove sezone – one o Malom princu u režiji iskusne autorice u području kazališta za djecu i mlade, Renate Carole Gatice. Postavljanjem „Malog princa“ na scenu započinjemo naše putovanje puno neobičnih pitanja, a vas pozivamo da nam se pridružite u potrazi za odgovorima.

U ponedjeljak, 21. listopada s našim malim i velikim glumcima odradili smo prvu audiciju – za hrvatsku verziju predstave, a sada krećemo u potragu za djecom (7-17 godina) koja znaju ili uče talijanski jezik jer će naš Mali princ postati – Il piccolo principe!

AUDICIJA ZA SUDJELOVANJE U PREDSTAVI “IL PICCOLO PRINCIPE” održat će se u ponedjeljak, 4. studenog u 17 sati u prostoru Delte 5!

PRIJAVE su obavezne i traju do 1. studenog, putem maila – kamov@hnk-zajc.hr ili broja 099 702 2361.

A koristimo priliku da pozovemo i buduće male glumce i glumce da nam se pridruže u redovnom radu dramskog studija za mlađi školski uzrast (7-12 godina). Nova audicija (za koju nije uvjet poznavanje talijanskog jezika, samo velika želja za glumom i ostalim kazališnim izazovima) će se održati 7. studenog u 17:30.

Više o dramskom studiju učilišta RKM “Kamov” na poveznici.

Predstava “Mali princ” nastaje kao koprodukcija Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka i INK – Gradsko kazalište Pula, u kojoj će snage udružiti Hrvatska drama HNK Ivana pl. Zajca, Dramma Italiano TNC Fiume – Talijanska Drama HNK Rijeka i, naravno, Kamovci!