UPISI PRETPLATA U TIJEKU – VAŠA VAS KAZALIŠNA STOLICA ČEKA!

12. rujna 2019.

Ovih dana na blagajni HNK Ivana pl. Zajca vrlo je živo, a nerijetko se čeka u dužim redovima. Naš bogati program pretplata privukao je brojne Riječanke i Riječane od kojih se neki već dugo, iz godine u godinu, odlučuju osigurati svoje mjesto i dobar pogled na kazališnu magiju.

Razgovarali smo s građanima dok su danas čekali u redu i doznali zašto odabiru pretplatu te koje su privilegije kazališnog pretplatnika:

“Pretplatnica HNK Ivana pl. Zajca sam već gotovo 20 godina. Nikada se nisam razočarala u program i uvijek se radujem kazalištu. I ove godine s punim povjerenjem odabirem pretplatu jer znam da što god da pripremate- ne može biti loše!”

“Kazalište je moja omiljena “slobodna aktivnost” pa je zato pretplata pravi odabir.”

“Danas sam kupila dvije pretplate, za sebe i za kćer. Ako je suditi prema prošloj sezoni, nisam pogriješila.”

“Već nekoliko godina odabirem kazališnu karticu. Nudi fleksibilnost, a ušteda je značajna. Već sam detaljno proučila program nove sezone i posebno se radujem koncertima i operama.”

“Desetak sam godina kazališna pretplatnica i ove godine ponovno upisujem pretplatu. Uvijek nađem nešto za sebe, a ove se sezone posebno radujem još jednom mjuziklu- jedva čekam “Evitu”!”

“Trenutno sam u mirovini, a pretplatnica sam još od dana kada sam predavala u školi. Uvijek sam bila glasni zagovornik pretplate i kazališta i poticala sve svoje učenike na odlaske u kazalište.”

“Pretplata meni i mojoj obitelji garantira odlazak u kazalište i čini ga našim običajem, prirodnim dijelom naših života.”

Ako se još niste odlučili za neki od naših brojnih pretplatničkih ciklusa, požurite! Od ponedjeljka, 16. rujna kreće upis novih pretplatnika.