USPRKOS SVEMU: OGROMAN PORAST BROJA PRETPLATNIKA U RIJEČKOM „ZAJCU“!

31. listopada 2022.

Zadnji dani mjeseca listopada u riječkom „Zajcu“ u znaku su velikog optimizma i opravdanog zadovovoljstva jer zbrajamo sve naše uspjehe, od međunarodnih gostovanja, do premijera i ugovorenih koprodukcija u sljedećoj godini.

No, onaj najveći i najmjerodavniji uspjeh je – naša publika! Za nju postojimo i za nju stvaramo, ona daje legitimitet našem radu.

Koliko publika cijeni naš rad i prepoznaje vrijednost programa, pokazala je kupnjom godišnje kazališne pretplate. Do danas je upisano gotovo 2.155 godišnjih pretplata za brojne pretplatničke cikluse u „Zajcu“.

Zašto je to veliki uspjeh?

Zato što je porast pretplatnika veći od 130 % u usporedbi s prošlom sezonom, zato što se počinjemo približavati brojkama iz predpandemijskih sezona.

Građanskih pretplata u sezoni 21./22. kupljeno je 905, dok u ovoj sezoni brojimo 1.168. Uspjeli smo, nakon dvije godine nemogućnosti rada na pretplatama za djecu i mlade, ostvariti rezultat od gotovo 1.000 pretplata. Bez obzira što danas službeno zatvaramo upise godišnjih pretplata, na rezervacijama i u najavi imamo još grupnih i pojedinačnih pretplata, tako da će konačni broj biti još i veći.

Zahvaljujemo našoj publici na povjerenju i podršci te vjerujemo da ćemo najavljenim programima opravdati povjerenje i zadržati njezinu naklonost.

Foto & Video galerija