VAŠE KAZALIŠTE VAMA 2: PUBLIKA ODUŠEVLJENA PO DRUGI PUT

23. studenoga 2015.

Brojni posjetitelji uživali su u programu što su ga pripremili članovi svih ansambala riječkog HNK povodom obilježavanja Noći kazališta 2015.

Kroz prostor Kazališta, od atrija i foyera, kroz dvorane za probe, dramsku i zborsku, do velike pozornice, posjetitelje su vodili glumica Hrvatske drame Tanja Smoje i glumica Talijanske drame Elena Brumini.

Dio probe za dvojezičnu bajku  „Dugonja, Trbonja, Vidonja“ / „Spillo, Ciccio, Falco“ Hrvatske i Talijanske drame čija će premijera uslijediti 28. studenog oduševio je i nasmijao posjetitelje. Publika je mogla vidjeti i dio Donizettijeve opere „Le convenienze ed inconvenienze teatrali / Kazališni običaji i neuobičajenosti“ čija je premijera na programu 12. prosinca 2015. te baleta „San ivanjske noći“ koreografa Lea Mujića što će biti premijerno izveden 22. siječnja 2016. i dio „Evolucije plesa“ čija je premijera na programu 2. prosinca 2016.

Uz probe nadolazećih predstava publika je mogla vidjeti i dijelove predstave „Brutta“ i baleta „Giselle“  te predstave koje će uskoro biti obnovljene poput „Ljepotice i zvijeri“, treš bajke koja se ponovno vraća na pozornicu već 26, 27, 28. i 30. studenoga 2015.

Tijekom obilaska,mlađa publika je za uspomenu na Noć kazališta snimala „selfije“ s pozornice riječkog Kazališta.

Banner-560x82_2015

Foto & Video galerija