ZA NAGRADE PUBLIKE GLASAJTE DO 5. RUJNA!

29. kolovoza 2022.

Drage naše gledateljice i gledatelji,

uskoro počinje nova kazališna sezona. Je li vam nedostajalo Kazalište? Mi jedva čekamo naš ponovni susret u gledalištu 7. rujna! A dok iščekujete početak programa, pozivamo vas da svojim glasom podržite umjetnice i umjetnike za omiljenu vam njihovu kreaciju te odaberete najbolje predstave kazališne sezone 2021./2022. Za nagrade publike glasati možete do 5. rujna!

Osim o najboljoj predstavi u sezoni te najboljoj predstavi svake umjetničke grane posebno (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), možete odlučivati i o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla te o koncertu sezone. A bit će dodijeljene i nagrade za najbolja ostvarenja gostujućih umjetnica i umjetnika.

Glasati možete zaokruživanjem rednog broja ispred imena i prezimena nominirane kandidatkinje ili kandidata, odnosno naslova predstave. Glasački list nakon preuzimanja ispunite pomoću Alata za označavanje (Ispuni i potpiši -> Dodaj krug) i pošaljite na e-mail referent.promidzbe@hnk-zajc.hr ili u inbox naše Facebook stranice, a od 1. rujna listiće ćete moći ispunjavati i na blagajni Kazališta. Hvala!