ZBOG VELIKOG INTERESA PUBLIKE DODAJEMO JOŠ JEDNU IZVEDBU “EVITE”!

13. siječnja 2020.

Ako niste uspjeli nabaviti ulaznice za neku od siječanjskih izvedbi  “Evite”, ne očajavajte! Zbog velikog interesa publike dodajemo izvedbu 22. siječnja! Požurite, jer po svemu sudeći, ulaznice će i za ovu izvedbu planuti!

O slavnoj prvoj dami Argentine, feminističkoj ikoni i važnoj političkoj ličnosti, već danima bruje svi mediji! Iako ju je ostatak svijeta uglavnom upoznao kroz West End, Broadway i Hollywood, Eva Peron za Argentinu puno je više od mjuzikla. O tome svjedoči i redateljica mjuzikla i Evitina sunarodnjakinja Renata Carola Gatica koja za Novi list govori: “Kada razmišljam o Evi Peron, vidim pravi primjer onoga što žena može postići. Argentina je zbog nje danas puna žena u politici. Ponosna sam na to. Ne divim joj se samo sada otkad radim na mjuziklu; odrastala sam u obitelji koja je poštovala i pratila život jedne žene, Eve Peron. ” Kako će slavnu Argentinku prikazati Argentinka – između naivne romantičarke kakvom ju prikazuje film (Alan Parker, 1996.), hladne karijeristice kakva je u originalnom mjuziklu i povijesne ličnosti koja je život posvetila borbi za obespravljene i siromašne.

 

Dok jurite po ulaznice za izvedbu 22. siječnja ili čekate prodaju ulaznica za izvedbe u veljači (25. i 28.2.), pogledajte fotografije s proba “Evite”.

Sponzor mjuzikla “Evita”

 

Foto & Video galerija