ŽELITE PUCATI OD SMIJEHA? TU JE “PRAVA KOMEDIJA”!

1. listopada 2019.

Dosta vam je komedija od kojih ne pucate od smijeha? Trosatne predstave su vam preduge? Želite pogledati mnogo predstava u malo vremena?

Ako ste potvrdno odgovorili na barem jedno od ovih pitanja, “Prava komedija” je predstava za vas.

U potrazi za odgovorom na pitanje “što je prava komedija?” priskočilo nam je desetoro poznatih redateljica i redatelja, što je rezultiralo s deset različitih predstava u predstavi. I ne brinite, nećemo vas zarobiti u gledalištu satima – svaki redatelj na raspolaganju ima deset minuta! Iz koncepta koji trijumfira nad bojazni od dosade u kazalištu, proizašla je predstava od koje ćete pucati od smijeha – na deset različitih načina. Prava predstava za nove generacije!

Naših desetoro redateljica i redatelja – Olja Lozica, Natalija Manojlović, Jelena Lopatić, Renata Carola Gatica, Zijah Sokolović, Saša Anočić, Matija Ferlin, Edvin Liverić, Miran Kurspahić i Ivan Penović – donose deset “pravih komedija”. Netko ju je pronašao u pijanoj predsjednici, netko u svakodnevnim tragedijama, netko u budućnosti, netko u ubrzanom klasičnom djelu, a netko u sebi… Toliko izvora smijeha, a svi počinju i istog izvora – od nas samih i vremena u kojem živimo.

Požurite po svoju ulaznicu i pucajte od smijeha!

Premijera 3. listopada
Reprize 5,16,18. i 19. listopada

Foto & Video galerija