Thomas Krähenbühl i Valentin Chou

„Pinocchio“ stvara „bolje ljude i novu kazališnu publiku“

4. ožujka 2024.

Premijerna izvedba baleta za djecu „Pinocchio“, svima poznate i omiljene priče prema romanu Carla Collodija, oduševila je podjednako i djecu i njihove roditelje, a i kritiku. „Pinocchio je priča o odrastanju i sazrijevanju koja dijete uči da su iskrenost i marljivost vrline koje će ga učiniti sretnim, a ova sjajna baletna predstava za djecu to upravo vrlo zanimljivo i slikovito čini, stvarajući time i bolje ljude i novu kazališnu publiku,“ kazala je kazališna kritičarka Gloria Fabijanić Jelović za Radio Korzo.

„I ne samo najmlađu publiku! ?? Već dugo nisam tako uživala kao danas! Hvala“, napisala je gledateljica Marijana Bonetta na našem Facebooku. „Zaista superrr. Obavezno pogledati! Pre, pre dobro. Uživali smo“, složila se s njom posjetiteljica Elide Starcevich.

Poslušajte preporuke kritike i publike te dođite na jednu od izvedbi baleta „Pinocchio“ u koreografiji Michelea Pastorinija, očarat će svakoga bez obzira na dob. Prva je reprizna izvedba danas 4. ožujka u podne, a sljedeće su izvedbe 5., 18., 19., 20., 25. i 26. ožujka.

Foto & Video galerija

Foto: Fanni Tutek-Hajnal

 

Generalni pokrovitelj Baleta