Thomas Krähenbühl i Valentin Chou

„Pinocchio“ stvara „bolje ljude i novu kazališnu publiku“

4. ožujka 2024.

Premijerna izvedba baleta za djecu „Pinocchio“, svima poznate i omiljene priče prema romanu Carla Collodija, oduševila je podjednako i djecu i njihove roditelje, a i kritiku. „Pinocchio je priča o odrastanju i sazrijevanju koja dijete uči da su iskrenost i marljivost vrline koje će ga učiniti sretnim, a ova sjajna baletna predstava za djecu to upravo vrlo zanimljivo i slikovito čini, stvarajući time i bolje ljude i novu kazališnu publiku,“ kazala je kazališna kritičarka Gloria Fabijanić Jelović za Radio Korzo.

„I ne samo najmlađu publiku! 👌👏 Već dugo nisam tako uživala kao danas! Hvala“, napisala je gledateljica Marijana Bonetta na našem Facebooku. „Zaista superrr. Obavezno pogledati! Pre, pre dobro. Uživali smo“, složila se s njom posjetiteljica Elide Starcevich.

Poslušajte preporuke kritike i publike te dođite na jednu od izvedbi baleta „Pinocchio“ u koreografiji Michelea Pastorinija, očarat će svakoga bez obzira na dob. Prva je reprizna izvedba danas 4. ožujka u podne, a sljedeće su izvedbe 5., 18., 19., 20., 25. i 26. ožujka.

Foto & Video galerija

Foto: Fanni Tutek-Hajnal

 

Generalni pokrovitelj Baleta