“AIDA ” POD ZVJEZDANIM NEBOM!

1. srpnja 2019.

Nakon što je prošle godine oduševila preko tri tisuće posjetitelja sa svih strana svijeta, spektakularna “AIDA” Giuseppea Verdija ponovno se vraća u pulsku Arenu u sklopu Ljetne klasike i to 25. srpnja 2019. s početkom u 21 sat.

Naslovnu ulogu, kao i prošlog ljeta kada ju je publika ocijenila svjetskom Aidom, pjevat će nacionalna operna prvakinja Kristina Kolar, a pozornicu će dijeliti s briljantnim pjevačima europske i svjetske operne scene. Sve pod vodstvom maestra Villea Matvejeffa te u dramaturgiji i režiji Marina Blaževića.

Donosimo vam neke od komentara publike s prošlogodišnje izvedbe:

“Nezaboravna večer. Doživljaj iznad svih očekivanja, koja, moram naglasiti, nisu bila mala”;

“Izvrsni solisti i orkestar, večer za pamćenje”;

“Jedna od najboljih izvedbi ‘Aide’ koju sam gledala, a gledala sam već deset produkcija”;

“Kristina Kolar nije riječka Aida, ona je svjetska Aida!”

Ako još niste odlučili kako provesti ovo ljeto pozivamo vas da nam se pridružite na Ljetnoj klasici i uživate u operi pod zvijezdama.

Podsjećamo, festival Ljetna klasika ove godine nudi tri različita programa operu “Aida”, Beethovenovu 9. simfoniju te operu “Carmen”.

Više o samom programu možete pronaći na službenoj stranici festivala Ljetna klasika , a ulaznice su dostupne na blagajni HNK Ivana pl. Zajca (blagajna@hnk-zajc.hr, tel.051.337.114.) i online na sustavu Eventim.hr.