Autorska i izvođačka ekipa "Božićne priče"

“Božićna priča” – najljepša blagdanska čestitka

29. studenoga 2023.

Sretan Božić svima! Iako prosinac još nije započeo, publika je upravo u toj rečenici mogla sažeti svoje osjećaje i uzbuđenje po završetku premijere „Božićne priče“. Ispunjeno gledalište imalo je prilike na kazališnim daskama odgledati blagdanski klasik Charlesa Dickensa u režiji Renate Carole Gatice.

Denis Brižić je bio fantastičan, tako mi je drago vidjeti ga ponovno na pozornici. Sve je bilo u znaku Božića, od glazbe do priče, stvarno sjajno. I djeca su pokazala da nam itekako imaju što za dati na sceni“, kazala je Lara Čakarić po završenoj predstavi, a veliki aplauz za prvaka Drame potvrdio je njezinu ocjenu. Uz Denisa Brižića u glavnoj ulozi, publika je imala riječi hvale i za polaznice i polaznike Dramskog studija Pontes koji su, uz Marija Joveva i Niku Grbelja, nastupali u ulozi kora.

„Izvođači su bili fantastični, posebice glavni glumac, ali i djeca su bila prekrasna, fantastična, tako vedra i vesela na sceni. Kao da im je normalno nastupati na velikoj sceni“, kazala je gledateljica Loredana po završetku premijere.

„Božićna priča“ nastavlja se kroz cijeli prosinac, od 1.12. kada u večernjoj izvedbi glavnu ulogu tumači Dean Krivačić. Ili, da završimo kao svaka dobra božićna priča, sretan Božić svima!

Foto & Video galerija
Sponzor predstave
Piko logo
Sponzor “Adventa u kazalištu”