ČAK DVIJE GLUMAČKE PODJELE PREDSTAVE “I CYRANO I DJEVOJČICA” U DRAM(M)A CENTRU “ZAJC”– RIJEČKA I ZAGREBAČKA!

3. siječnja 2022.

Dirljiva predstava za mlade i cijele obitelji, sjećanje na jedno drugačije djetinjstvo i jednu ljubav iz tog doba, s izvrsnim mladim glumicama, članicama naše Hrvatske drame, Rominom Tonković i Ana Marijom Brđanović već je oduševila i kritiku i publiku: „Prekrasno je bilo! Čarobna predstava u svakom svom segmentu – od scenografije do prekrasne igre i suigre, do sjaja u očima dviju glumica! Očarana sam jako“, kazala nam je gledateljica nakon premijere predstave “I Cyrano i djevojčica” u prosincu.

U međuvremenu dogodila se i uspješna zagrebačka premijera ove dirljive predstave talentiranoga argentinskog autora i redatelja Guillerma Balda, Teatra Poco Loco sa Zrinkom Kušević i Majom Katić u ulogama Jele i Roxane.

Dobra je vijest da ćete obje glumačke podjele, i riječku 7. siječnja i zagrebačku 8. siječnja, moći pogledati u Dram(m)a centru Zajc. Ulaznice su u prodaji, priuštite si nešto „duhovito, intimno, prelijepo, sjetno“, toplu priču koja propituje spolne i rodne identitete. Nećete požaliti!