Završio je Školu za klasični balet i narodne plesove u rodnom Zagrebu 2006. godine. Član je Baleta HNK Ivana pl. Zajca od 2007. godine. Sudjeluje u svim baletnim predstavama, te u opernim i dramskim predstavama.

U kazališnoj sezoni 2006./2007., po završetku srednje škole, radio je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, gdje je sudjelovao u baletnim i opernim predstavama.
U sezoni 2012./2013. u Narodnom pozorištu u Beogradu bio je gostujući plesač u predstavi „Alexandar“, s kojom je gostovao na prestižnom festivalu u Meksiku.

U riječkom kazalištu plesao je u predstavama kao što su: „Ogledalo duše“ Patricka Delcroixa; „Carmina Burana“ i „Mozart Effect“ Huga Viere; „Orašar“ Ronalda Savkovića; „Sex“ Balasza Baranyaia; „Šeherezada“ i „San ivanjske noći“ Lea Mujića; „Romeo i Julija“ i „Labuđe jezero“ Staše Zurovca; „Serenada“ & „Allegro“ Igora Kirova i Maše Kolar, „Rossini Cards“ Maura Biognzettija“, „4 bolera“ Kristiana Levera i Andonisa Foniadakisa, „Heroj je umoran“ Giuseppea Spote, „Pulcinella“ & „Apollon“ Giovannija Di Palme i Martina Chaixa; „Orašar“ Maura de Candije.

Primio je nagradu „Boris Papandopulo“ za najbolje ostvarenje u naslovnim muškim baletnim ulogama u 2012., 2013. i 2014., te nagradu „Olga Orlova“ za najbolje ostvarenje u naslovnim baletnim ulogama za sezonu 2014./2015.

Paralelno je završio i Rock akademiju u Zagrebu te je glazbeni producent i D.J. te oblikovatelj glazbe u kojem svojstvu također često surađuje s kazalištima.