Svebor Zgurić

U ovoj sezoni

Završio je Školu za klasični balet u rodnom Zagrebu. Po završetku srednje škole 2006. godine zaposlio se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, a godinu dana kasnije postao je član Baleta HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci. U sezoni 2012./2013. djelovao je i kao gostujući plesač u Srpskom narodnom pozorištu u Beogradu u predstavi Ronalda Savkovića „Alexandar“ s kojom je i gostovao na prestižnom festivalu u Meksiku.

U riječkom kazalištu plesao je u predstavama kao što su: „Ogledalo duše“ Patricka Delcroixa; „Carmina Burana“ i „Mozart Effect“ Huga Viere; „Orašar“ Ronalda Savkovića; „Sex“ Balasza Baranyaia; „Šeherezada“ i „San ivanjske noći“ Lea Mujića; „Romeo i Julija“ i „Labuđe jezero“ Staše Zurovca; „Serenada“ & „Allegro“ Igora Kirova i Maše Kolar; „Rossini Cards“ Maura Biognzettija; „4 bolera“ Kristiana Levera i Maše Kolar; „Heroj je umoran“ Giuseppea Spote; „Pulcinella“ & „Apollon“ Giovannija Di Palme i Martina Chaixa; „Orašar“ Maura de Candije; „Plamteća voda“ Andonisa Foniadakisa; „Odiseja“ Waltera Matteinija.

Četverostruki je dobitnik je nagrada za najbolje ostvarenu mušku baletnu ulogu i to „Olga Orlova“ u sezonama 2010./11., 2011./12., 2012./13., te „Joža Komljenović“ u sezoni 2014./15. Usporedno s plesačkom karijerom, završio je Rock akademiju u Zagrebu te je aktivan i kao glazbeni producent, D.J. i oblikovatelj glazbe.