Gamad i Enigmatske varijacije - 1

„Gamad“ i „Enigmatske varijacije“: intrigantne dramske uspješnice za sladokusce

14. svibnja 2024.

Hvaljene predstave Hrvatske drame, ovosezonski premijerni naslov „Gamad“ te prošlosezonski, „Enigmatske varijacije“ ovaj tjedan su na našem programu.

Kazališno-plesni hibrid prema motivima Janka Polića Kamova i Slavka Gruma „Gamad“ autorice Natalije Manojlović Varga imate prigodu pogledati večeras 14. i sutra 15. svibnja s početkom u 19.30 sati u prostoru Exportdrva. Jedinstveni „cabaret noir“ pun drame, misterija, akcije i kriminala, ali i humora, koji će vas propitujući ozbiljne teme zasigurno i nasmijati.

Ništa manje intrigantan komad Éric-Emmanuela Schmitta „Enigmatske varijacije“ u režiji Neve Rošić pogledajte 16., 17., 18. ili 20. svibnja u 19.30 sati. Riječ je svojevrsnome trileru, duodrami u virtuoznoj izvedbi dvaju dramskih prvaka, Aleksandra Cvjetkovića i Luke Dragića. Bezbrojne varijacije vode gledatelja kroz napetu ljubavnu priču, njezine tajne i neočekivane obrate.

Ako ste željni intrigantnoga zapleta koji će vas ne samo iznenaditi nego i izazvati smijeh, dođite na „Gamad“ i „Enigmatske varijacije“!