HNK RIJEKA OBARA REKORDE – A NIJE NOGOMETNI KLUB! – BEETHOVENOVA “DEVETA” NAJPOSJEĆENIJI KONCERT U POSLJEDNJE TRI SEZONE!

13. ožujka 2017.
687!
Toliko je bilo posjetitelja na izvedbi Beethovenove “Devete” u subotu, 11. ožujka. Iako je teško i zamisliti toliki broj ljudi u “Zajcu”, ova brojka dokazuje da je i to moguće. Naprosto, nismo se mogli oglušiti na tako veliki broj poziva i zamolbi onih koji su ostali bez ulaznica nakon što je gledalište rasprodano od prvog reda partera do posljednjeg reda balkona. Dodali smo i pomoćna sjedala te ispunili svaki kutak gledališta.
I nakon svega, rezultat: Beethovenova “Deveta” rekorder je po posjećenosti u posljednje tri sezone, a zasigurno i dublje u prošlost!
Proteklih godina bilježimo veliki porast interesa za koncertni program. Dosad nam se činilo da ćemo teško nadmašiti broj posjetitelja koncerata “Matvejeff dirigira Beethovena i Šostakoviča”, “Mahlerova Peta”, “Iz Novoga svijeta” i Gala koncerta Diane Haller, “Super Gala – Faust”. Ipak “Simfonija nad simfonijama”, zabilježila je “broj nad brojem posjetitelja”. Sljedeći put – ne čekajte, ne dvojite, ne kasnite… Simfonijski koncerti u riječkom HNK siguran su zgoditak!
Foto & Video galerija