NAGRADA PUBLIKE ZA NAJBOLJA OSTVARENJA U SEZONI 2021./2022.

11. srpnja 2022.

Poštovane gledateljice i gledatelji, draga publiko,

i ove sezone imate mogućnost svojim glasom podržati naše umjetnice i umjetnike za omiljenu vam njihovu kreaciju te odabrati najbolje predstave kazališne sezone 2021./2022.

Osim o najboljoj predstavi u sezoni te najboljoj predstavi svake umjetničke grane posebno (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), moći ćete odlučiti i o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla te o koncertu sezone. A bit će dodijeljene i nagrade za najbolja ostvarenja gostujućih umjetnica i umjetnika.

Dodjela Nagrada publike za najbolja umjetnička ostvarenja u HNK-u Ivana pl. Zajca u sezoni 2021./2022. održat će se u rujnu, a do tada ne zaboravite glasati!

Glasati možete zaokruživanjem rednog broja ispred imena i prezimena nominirane kandidatkinje ili kandidata, odnosno naslova predstave. Glasački list nakon preuzimanja možete ispuniti pomoću Alata za označavanje (Ispuni i potpiši -> Dodaj krug) i poslati na e-mail referent.promidzbe@hnk-zajc.hr ili u inbox naše Facebook stranice ili ispuniti ga u atriju Kazališta te na blagajni Kazališta.