NOVA POTRAGA ZA ODBJEGLOM KRALJEVNOM U KAZALIŠNOJ ZIMSKOJ FANTAZIJI

1. veljače 2017.

„Snježna bajka” ponovno je na programu 6, 7. i 8. veljače 2017. u HNK Ivana pl. Zajca! Svi koji ju zbog velikog zanimanja publike i unaprijed rasprodanih ulaznica u prosincu nisu uspjeli pogledati, sada imaju priliku za to.

Priča o odbjegloj kraljevni, sastavljena od kolaža omiljenih bajki čitanih prije spavanja, oduševila je već oko 4000 gledatelja u samo četiri dana i sedam izvedbi! Taj je magični svijet za najmlađe osmislio Kreativni tim „Zajc” koji čine dirigent Igor Vlajnić, dramaturginja Nataša Antulov i Manuela Paladin Šabanović koja je odabrala kostime. U čarobnom ambijentu Kazališta kraljevna je Vanja Zelčić, kraljević je Saša Matovina, dobre vile su Olga Šober, Mirella Katarinčić Toić i Leonora Surian, kraljevićevi pomagači su Slavko Sekulić i Sergej Kiselev, a rudari i dvorjani su zboristi Opere HNK Ivana pl. Zajca.

„Snježna bajka”, glazbeno-plesna, operno-dramska, hrvatsko-talijanska, primorsko-goranska zimska fantazija, povest će vas u daleko, daleko maleno kraljevstvo. Vile i vilenjaci, plemići i plemkinje, neobična šumska bića, kraljević i – odbjegla kraljevna. Kako ju, uz pjesmu, i vi možete pomoći pronaći, dođite provjeriti u ponedjeljak 6. veljače u 19 sati, u utorak 7. veljače u 10 i 12 sati, te u srijedu 8. veljače u 10 i 12 sati u HNK Ivana pl. Zajca.

Predstava traje oko 45 minuta i izvodi se bez pauze.