Oduševljenje premijerne publike projekta „Deriva urbana“ / „Urban drift“: Dođite sagledati grad na drugačiji način

2. lipnja 2023.

Ugodna i interaktivna šetnja gradom dočekala je publiku koja je došla na današnju premijeru site-specific projekta kazališne družine Eléctrico 28 „Deriva urbana“ / „Urban drift“. Glumice i glumci Talijanske drame iznenadili su kako naše posjetiteljice i posjetitelje tako i prolaznice i prolaznike svojom glumom i duhovitim pričama u autohtonom ambijentu riječkih ulica, autorski i izvođački tim bio je ispraćen srdačnim pljeskom. Zabilježili smo i dojmove:

„Meni se ovo jako dopalo. Moram priznati da mi više grad nikad neće biti isti, pogotovo da neću htjeti stalno hodati sa slušalicama (smijeh). Jako lijepo, baš je jako zgodna i zaokružena predstava. Svi smo u publici izvan komfor zone, ali u nekom smislu mi smo dio predstave. U komforu izvan komfora. Jako lijepo.“ Karolina Šober

„Dobro je. Potrudili su se to napraviti. Malo je neobična izvedba. Improvizacija koja je im dobro uspjela. Zadovoljna sam i taman smo stigli prije kiše. Super su.“ Ana Alebić

„Jako mi se sviđa. Zapravo ovo je moj prvi put da sudjelujem u nečem takvom, nisam imala apsolutno nikakva očekivanja. I stvarno sam se ugodno iznenadila i jako uživala u izvedbi“. Giuliana Polizzi, gledateljica iz Italije.

Reprizne su izvedbe projekta „Deriva urbana“ / „Urban drift“ 3., 5., 6., 7., 9., 16., 23. lipnja s početkom u 19 sati te 10., 17., 24. lipnja s početkom u 10 sati. Ne propustite!

Foto & Video galerija
Partner mediatico / Medijski pokrovitelj