OVE GODINE REKORDAN BROJ POSJETITELJA NOVOGODIŠNJIH KONCERATA

18. prosinca 2018.

Novogodišnji koncerti rasprodani su, a zbog velikog zanimanja publike koje i dalje ne jenjava, u prodaju su puštena pomoćna i stajaća mjesta.

Tako je već sada, više od tjedan dana prije izvedbe prvog koncerta, evidentno da je s gotovo tri tisuće trenutno prodanih ulaznica odnosno skorašnjih posjetitelja oboren rekord posjećenosti ovog tradicionalno popularnog prigodnog koncerta. Izvedbe ovogodišnjih novogodišnjih koncerata „Putujemo Europom“ nadmašile su rekord ostvaren prošle godine s, podsjetimo, dvije i pol tisuće posjetitelja. A prošlogodišnji je rekordni rezultat, jednako kao i ovogodišnji koji ga je već nadmašio, ostvaren pod dirigentskom palicom karizmatičnog maestra Yordana Kamdzhalova, šefa dirigenta orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca.

Stoga, požurite na blagajnu i domognite se posljednjih preostalih ulaznica za pomoćna i stajaća mjesta!

Ne propustite trenutke iznimnog glazbenog užitka u blagdanskom ozračju riječkog „Zajca“, ne propustite biti dijelom najvažnijeg društvenog događanja krajem godine u Rijeci, na kojem ćete nazdraviti čašom Zlatne vrbničke žlahtine što ju poklanja PZ Vrbnik, partner Novogodišnjih koncerata.

Partner Novogodišnjih koncerata: