POSLJEDNJA PRIGODA VIDJETI “TRISTANA I IZOLDU”, POSLJEDNJE ULAZNICE UZ POSEBNE POGODNOSTI

28. veljače 2020.

U subotu, 29. veljače, s početkom u 18 sati, na programu je posljednja izvedba prve Wagnerove opere u vlastitoj produkciji “Tristan i Izolda” koju je publika ispratila stajaćim ovacijama, a kritika ocijenila “veličanstvenim uprizorenjem Wagnerova univerzuma”, “dugom i snažnom dramatskom simfonijom” i “operom o kojoj će se još dugo govoriti”.

Mi nastavljamo našu tradiciju – preostali mali broj ulaznica, 24 sata prije, nudimo po last minute ponudi tj. 50% popusta koji možete ostvariti na blagajni Kazališta. Ako ste već kupili svoje ulaznice, imate pravo na još jednu ulaznicu gratis (potrebno je predočiti kupljenu ulaznicu).

Iako opera traje čak četiri i pol sata, neka vas to ne obeshrabri. Podsjećamo da će posjetitelji moći u pauzama predstave, po promotivnim cijenama, kušati koktele “Tristan” i “Izolda” prema originalnoj kreativnoj recepturi članova Udruge konobara i barmena Hrvatske te izvedbi CcbyScorpio. Kokteli su osmišljeni isključivo za riječke izvedbe “Tristana i Izolde”, a Kazalište je za publiku osigurao i male zalogaje.

Iskoristite posljednju priliku svjedočiti povijesnom trenutku za našu Operu i naš grad, vidite i čujte prvog riječkog Wagnera!