Diana Haller

Povratak sjajne Diane Haller u riječkog „Don Carla“

2. travnja 2024.

Draga publiko,

u „Don Carla“ se u petak 5. travnja vraća riječka operna vedeta, prvakinja opere u Stuttgartu, Diana Haller, koja je oduševila publiku i na premijeri „Don Carla“ prije godinu dana. Zanimljivo, Diana upravo ovih dana nastupa kao Eboli i u svojem matičnom kazalištu, Državnoj operi u Stuttgartu, inače jednoj od najuglednijih opernih kuća u Europi, gdje se izvodi verzija „Don Carla“ na francuskom jeziku. Tako će ponos naše riječke Opere i našeg grada, Diana Haller, u petak nastupiti u Rijeci kao Eboli na talijanskom jeziku, a već u nedjelju u Stuttgartu na – francuskom. Bravissima Diana! 
 
Nažalost, zbog bolesti solistice, primorani smo otkazati izvedbu opere „Don Carlo“ u srijedu 3. travnja. Posjetiteljice i posjetitelji koji su kupili ulaznice na blagajni mogu ih na blagajni Kazališta zamijeniti ulaznicama za izvedbu u petak 5. travnja.

Naravno, ako vam ponuđeni termin predstave ne odgovara, na blagajni „Zajca“, najkasnije do 10. travnja, možete ostvariti povrat novca. Za više informacija obratite se na blagajnu, tel. 051/337-114 ili e-mail blagajna@hnk-zajc.hr.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 
Partner mediatico / Medijski pokrovitelj