PRETPLATITE SE NA – TRANSFORMACIJE!

21. srpnja 2022.

Nova kazališna sezona 2022./2023. stiže pod motom „Transformacije“. Kazališne preoblike moći ćete doživjeti u 16 premijernih naslova, atraktivnim koncertima i popularnim reprizama. Kao i svake sezone, pripremili smo program pretplata koji donosi niz pogodnosti.

Zašto je pretplata bolji izbor? Evo samo nekoliko razloga. Pretplatom osiguravate mjesto u gledalištu prema vlastitom izboru, a osim uključenih popusta od 10 % do 50 %, izbjegavate i naknadno povećanje cijena. Kupnjom više pretplata ostvarujete još veći popust. A tu je i mogućnost kupnje uz popust i ulaznica u slobodnoj prodaji.

I dalje niste sigurni je li vam potrebna pretplata? Pogledajte program pretplate nove kazališne sezone. Dramska premijerna pretplata donosi premijere Hrvatske i Talijanske drame, a pretplata Abbonamento adulti dramske i operne naslove na talijanskome jeziku, Glazbena premijerna pretplata uključuje premijere opere i baleta, a Koncertna pretplata impresivne koncerte Riječkoga simfonijskog orkestra. Pretplatnički ciklus možete odabrati i ovisno o vašem tjednom rasporedu. Primjerice, možete izabrati jednu od tzv. građanskih pretplata koje sadrže naslove različitih umjetničkih grana. Tako ćete kao pretplatnik Građanske pretplate 1 predstave gledati ponedjeljkom, utorkom i srijedom, a Građanske pretplate 2 srijedom, četvrtkom i petkom. Zauzeti ste tijekom radnog tjedna? Onda će vam vjerojatno više odgovarati Vikend pretplata petkom i subotom ili Popularna pretplata subotom. Studentima svakako preporučujemo Studentsku pretplatu i užitak u raznovrsnim naslovima uz popust čak od 50 %. Imamo i ponudu pretplata za djecu i mlade – Matineje u Zajcu, Zajc 1 i 2 te Zajc 3 i 4.

Želite nešto novo? Predlažemo vam pretplatu K-HNK koja je nastala kao rezultat Konzorcija hrvatskih nacionalnih kazališta – sustava razmjene, gostovanja i koprodukcija nacionalnih kuća. U pretplati su predstave HNK-a u Zagrebu, splitskog HNK-a, osječkog te varaždinskog.

Upisi pretplata kreću od 1. rujna 2022. za prošlosezonske pretplatnice i pretplatnike, a od 13. rujna za nove pretplatnice i pretplatnike. Studentice i studenti svoje će pretplate upisivati u listopadu 2022., a tijekom rujna i listopada moći ćete se pretplatiti i na programe za djecu i mlade. Detaljnije informacije pronaći ćete na našoj mrežnoj stranici, blagajni Kazališta te u Uredu prodaje.

Pretplatite se na “Transformacije“ i uživajte u uzbudljivom programu uz popuste i brojne druge pogodnosti!

Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra

Partner mediatico / Medijski pokrovitelj