Regoč-Edi-Ćelić-Jelena-Lopatić

Svijet prijateljstva i tolerancije u bajkovitome „Regoču“ ponovno na sceni „Zajca“!

25. listopada 2023.

Magični svijet vila i divova, bajka “Regoč” Ivane Brlić Mažuranić u adaptaciji i režiji Olje Lozice na pozornicu “Zajca” vraća se u četvrtak 26. listopada s početkom u 12 i 19,30 sati!

Regoč (Edi Ćelić) je čovjek-div koji već tisuću godina broji kamenje Legena grada, a Kosjenka (Jelena Lopatić) je radoznala majušna vila lijepa kao zvijezda, prvi put s oblaka sišla na zemlju, željna pjesme, plesa i pustolovine. Različiti su, ali različitost je bogatstvo! Kad se prepreke i nerazumijevanje prevladaju, stvara se veliko prijateljstvo i zajedništvo koje može promijeniti svijet!

Želite li otkriti na kakvo su putovanje krenuli div Regoč i vila Kosjenka, na koje su se prepreke naišli i koji su svijet stvorili? Pridružite nam se već sutra u Kazalištu – prepreke ne postoje! Dođite uz cijelu obitelj jer maštoviti „Regoč“ namijenjen je za uzrast od 6 godina, a gornje granice nema. Uronite u bajku u kojoj se poteškoće nadmašuju i otvaraju nove mogućnosti, a suprotnosti i razlike čine bogatstvo svijeta u kojem živimo.