U PRODAJI ULAZNICE ZA SVE PROSINAČKE PROGRAME!

16. studenoga 2022.

Bliži nam se božićna čarolija, uskoro je bajkoviti mjesec prosinac – razdoblje koje potiče maštu, asocira na toplinu obiteljskog doma i ugođaj koji vole kako mali, tako i veliki!

I naš je kazališni program u skladu s magičnim prosincem, a prodaja ulaznica već je počela. Osim tradicionalnih i već najavljenih programa – baleta „Orašar“ 22., 23. i 24. prosinca i novogodišnjih koncerata 27., 28., 29. i 30. prosinca, na programu je i Dječji novogodišnji koncert 31. prosinca te drugi programi za sve uzraste i ukuse.

Dramska premijera „Enrico IV“ / „Henrik IV.“ na programu je 3. prosinca, a reprizne izvedbe predstave su 5., 9. i 10. prosinca. Jedan od najznačajnijih i najkompleksnijih Pirandellovih tekstova Marco Lorenzi postavlja se na scenu prvi put u povijesti Talijanske drame. Projekt režira jedan od najzanimljivijih redatelja suvremenoga talijanskog kazališta, Marco Lorenzi koji je s dramaturgom Lorenzom De Iacovom i adaptirao tekst. Uz korištenje novih medija te mladenačku i aktualnu interpretaciju teksta, „Enrico IV“ / „Henrik IV.“ će vas opčiniti.

Predstavu koju obožavaju apsolutno svi – „Malog princa“ u izvedbi Riječkoga kazališta mladih “Kamov” redateljice Renate Carole Gatice pogledajte 6., 7. ili 8. prosinca.

Opera-bajka, dobitnica Nagrade publike za najbolju opernu predstavu i najbolju predstavu “Zajca” prošle sezone, Mozartova „Čarobna frula“ u režiji Renate Carole Gatice i pod ravnanjem maestra Valentina Egela na programu je 15. i 17. prosinca. Osim toga, ove smo sezone predstavu adaptirali i za djecu. Na „Čarobnu frulu“ za djecu svoje najmlađe povedite 13., 14., 15. ili 16. prosinca.

Doživite prosinačku kazališnu čaroliju, dođite i uživajte uz svoje najbliže!

 
Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra

Generalni pokrovitelj Baleta
Partner mediatico / Medijski pokrovitelj