UPIS KAZALIŠNE PRETPLATE U TIJEKU!

3. rujna 2021.

Draga publiko,

upis pretplate za novu kazališnu sezonu 21./22. počeo je 6. rujna! Za prošlosezonske pretplatnike upisi će trajati od 6. do 15. rujna, a za nove pretplatnike od 16. do 25. rujna. Upisi prošlosezonskih pretplatnika studenata je od 1. do 9. listopada, a novih studentskih pretplata od 11. do 20. listopada.

Ove sezone zadržali smo jezgrovit moto prethodne sezone pa nastavljamo našu zajedničku borbu pod naslovom “Opstanak 2”. A kako bismo mogli opstati, neophodno nam je vaše razumijevanje. Kazalište, nažalost, više ne može funkcionirati s velikim brojem praznih sjedala i loža te nismo imali drugoga izbora nego da izvodimo većinu programa uz COVID-potvrde. Stoga će se svi programi kazališne pretplate izvoditi uz COVID-potvrde. Naravno, mislimo i na naše gledateljice i gledatelje koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ishoditi COVID-potvrdu pa ćemo povremeno održavati predstave sa smanjenim kapacitetom gledališta uz aktualne u tom trenutku epidemiološke mjere.

Što nudi pretplata i zašto je bolji izbor? Pretplatom osiguravate stalno mjesto prema vlastitom izboru, uživate popuste od 10 do 50% i izbjegavate naknadno povećanja sezonskih cijena. Kupovinom dvije i više različitih pretplata ostvarujete popust od 20% na pretplatu s nižim iznosom. Ako ste kupili dvije premijerne pretplate – Glazbenu i Koncertnu – na poklon dobivate Komorne koncerte u “Zajcu”! Dodatne popuste ostvaruju i umirovljenici i studenti. U slučaju da vam ne odgovara termin predstave, nećete ju morati propustiti, već dobiti besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) predstavu. Kao pretplatnici i ulaznice u slobodnoj prodaji kupujete s popustom od 20%. Pretplatu možete platiti gotovinom uz dodatnih 5% popusta te karticama u cijelosti ili na rate.

Program pretplata 21./22. pogledajte na poveznici. Radno vrijeme blagajne od 6. do 30. rujna je pon-pet 9-19 sati, sub 9-13 i sat vremena prije početka predstava. Od listopada blagajna radi pon-pet 9-15 sati, sub 9-13 sati i sat vremena prije početka predstava.

Izaberite svoju pretplatu ili više njih i uživajte u bogatom i raznolikom programu uz brojne pogodnosti!