VAŽNA OBAVIJEST

19. ožujka 2020.

Poštovana publiko!

Zbog mjera koje su na snazi, obavještavamo vas da se zatvara blagajna HNK Ivana pl. Zajca. Ostajemo s vama u kontaktu putem telefona (091-155 51 63) i e-maila: blagajna@hnk-zajc.hr (pon-sub 9-13 sati). Kada bude dozvoljen nastavak rada, nastavit ćemo i s povratom novca za ulaznice kupljene za otkazane predstave čiji zamjenski termini vam ne odgovaraju.

Ujedno najavljujemo da smo pripremili revidirani program i nadamo se, ako se za to stvore uvjeti, uobičajenom radu Kazališta od 2. svibnja. Za većinu odgođenih izvedbi ponuđeni su zamjenski termini u svibnju, lipnju i srpnju. Novi raspored dostupan je na našim službenim mrežnim stranicama, a sve informacije možete dobiti i na navedenim kontaktima blagajne Kazališta.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te podsjećamo da od danas možete pratiti naš online-program “Zajc uz vas” na službenoj Facebook stranici Kazališta te ostalim društvenim mrežama (Youtube, Instagram, Twitter). Na programu vas svakog jutra u 8 sati očekuje selfie poezija, u podne operna arija, u 20 sati glumci će ispričati priču vašoj djeci za laku noć, a navečer u 22 sata program se završava kratkim plesnim videom.