VELIKI INTERES ZA PREDSTAVU „NAŠE NASILJE I VAŠE NASILJE“: DVIJE IZVEDBE U SUBOTU 26. STUDENOG

24. studenoga 2016.

Autorski projekt visokog rizika, predstava Olivera Frljića Naše nasilje i vaše nasilje zbog iznimno velikog zanimanja publike će se u subotu 26. studenog 2016. izvesti dva puta. Naime, dodana je još jedna izvedba, ona s početkom u 17 sati na sceni HKD-a na Sušaku. Nakon te, u 19.30 sati, uslijedit će druga izvedba, a nakon koje će biti upriličen i razgovor publike s glumcima, predstavnicima Kazališta, te gostom Igorom Ružićem koji se bavi kazališnom kritikom i praćenjem kulturne politike. Moderatorica razgovora bit će Nataša Antulov.

U predstavi igraju Barbara Babačić, Daša Doberšek, Uroš Kaurin, Dean Krivačić, Jerko Marčić, Nika Mišković, Draga Potočnjak, Matej Recer, Blaž Šef.

Predstava je igrala na pozornicama u Beču, Weimaru, Berlinu, Sarajevu, Ljubljani, Bydgoszczu, Cluju i Subotici, a nastala je u međunarodnoj koprodukciji što ju čine HNK Ivana pl. Zajca (Rijeka), HAU Hebbel am Ufer (Njemačka), Wiener Festwochen (Austrija), Slovensko mladinsko gledališče (Slovenija), Kunstfest Weimar (Njemačka), Zürcher Theater Spektakel (Švicarska) i Internacionalni teatarski festival MESS (BiH).