ZAJC UZ VAS ONLINE: VREMENSKA KAPSULA #34

23. travnja 2020.

Online izložba: Kazališna blagajna – tamo gdje počinje predstava

Na kazališnoj je blagajni uvijek živo, mjesto je to ne samo kupovine karata, nego i razmjene dojmova o predstavama, komentara, preporuka…Tamo na neki način već počinje predstava, osjeti se uzbuđenje dolaska u kazalište, miris parfema dotjeranih gledateljica…

U srijedu, 22. travnja smo se prisjetili trenutka kad je blagajna HNK Ivana pl. Zajca preselila iz zgrade kazališta u današnji prostor, u Verdijevu 5. Tom je prigodom upriličeno otvorenje za publiku uz kavu, a fotografije dočaravaju veselu atmosferu. Dodajemo i jednu fotografiju iz 1990., koja nas podsjeća kako je to izgledalo dok je blagajna bila na starom mjestu!

Draga publiko, iako su ovih dana vrata blagajne zatvorena, podsjećamo da su djelatnice blagajne dostupne putem telefona 051/337-114, mobitela 091-155 51 63 te e-maila: blagajna@hnk-zajc.hr, od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati, a subotom od 9 do 13 sati. I da se uskoro vraćamo i uživo!

Pogledajte galeriju i pratite nas putem službene Facebook-stranice te ostalih društvenih mreža (Youtube, Instagram, Twitter). Online-program “Zajc uz vas” nastavlja objavljivati zanimljivosti iz kazališne povijest kroz program “Vremenska kapsula”!

 

Foto & Video galerija