ŽELIM GLEDATI PREDSTAVE U ZAJCU, A NE ŽIVIM U RIJECI…

27. rujna 2016.

Sve češće dobivamo upite i pozive onih koji bi silno željeli redovno gledati predstave u riječkom Kazalištu, ali ne žive u Rijeci. Njima je očito promakla informacija o Vikend pretplati i Popularnoj pretplati! Izvedbe predstava koje su na popisu tih pretplatničkih ciklusa izvode se i gledaju isključivo vikendom, petkom i subotom.

Vikend pretplatnik/ca moći će pogledati čak 8 predstava, primjerice u obnovljenom parteru za 380,00 kn. Na popisu predstava nalaze se dramske: Moliѐre: Kritika škole za žene; Bergman: Jesenja Sonata; potom operne: Massenet: Werther, Gotovac: Ero s onoga svijetaHändel: Giulio Cesare in Egitto / Julije Cezar u Egiptu; iz baletnog programa: Čajkovski: Labuđe jezero, Hammadi & Baranyai: Šah-mat & Dogma; te iz programa Talijanske drame La Locandiera / Gostioničarka Mirandolina. Prva predstava je već 28. listopada (lirska opera Werther).

Popularna pretplata nudi također 8 predstava svih umjetničkih ansambala, također po cijeni od 380,00 kn u parteru. Predstave koje će pretplatnica/ik pogledati su predstave Hrvatske drame: Bergman: Jesenja Sonata; potom produkcije Opere: Verdi: Otello, Gotovac: Ero s onoga svijetaHändel: Giulio Cesare in Egitto / Julije Cezar u Egiptu; iz baletnog programa: Čajkovski: Orašar gala, Čajkovski: Labuđe jezero, te iz programa Talijanske drame Goldoni: La Locandiera / Gostioničarka Mirandolina; Veloce, Omicidi in pausa pranzo / Umorstva u pauzi za ručak. Prva je predstava 21. listopada (crna komedija Omicidi in pausa pranzo / Umorstva u pauzi za ručak ).

Važno je spomenuti kako umirovljenici dobivaju dodatni popust od još 20% (ukupno 50%). Ostale pogodnosti pogledajte detaljnije na https://hnk-zajc.hr/program-pretplate/.

Planirajte vikende u Rijeci što prije – pretplatite se!