ADVENT U “ZAJCU” – NAJLJEPŠI ADVENT U GRADU!

29. studenoga 2021.

Ulaznice za sve programe u prosincu su u prodaji! Bogati sadržaj za različite generacije i raznolike ukuse!

Premijeru će 3. prosinca doživjeti predstava “Fahrenheit 451” u dramatizaciji i režiji Ivana Penovića prema istoimenome književnom klasiku Raya Bradburya, priči o distopijskoj budućnosti koja možda u mnogočemu postaje današnja stvarnost. Reprizne izvedbe na programu su 15. i 16. prosinca.

Očekuje vas i premijera predstave u koprodukciji sa zagrebačkim Teatrom Poco Loco koja je namijenjena srednjoškolskom uzrastu, no preporučuje se za cijelu obitelj, a to je latinoamerička adaptacija „Cyrana de Bergeraca” – “I Cyrano i djevojčica” koja je na programu 7. prosinca. Argentinska verzija predstave već je osvojila Grand prix na Državnom natječaju za dramski tekst za kazalište za djecu.

Talijanska drama donosi premijeru predstave “Variazioni enigmatiche / Enigmatske varijacije” u režiji legendarne Neve Rošić 10. prosinca. Ovaj psihološki triler o životu i ljubavi inaugurirat će novi scenski prostor „Zajca“: Dram(m)a centar “Zajc”! Reprize predstave su 11. i 17. prosinca.

Simfonijski koncert “Beethoven, Bruch, Čajkovski” pod ravnanjem maestra Valentina Egela 4. prosinca donijet će vam nezaboravnu večer uz klasičnu glazbu u izvedbi Riječkoga simfonijskog orkestra.

Reprizne izvedbe opere koja je postala hit u vrlo kratkom roku, Mozartove “Čarobne frule” na programu su 1., 14. i 17. prosinca. Predstave za djecu u produkciji Talijanske drame – “Adriatiko” 1., 3. i 9. prosinca te “Eclissi / Pomrčina” 6. i 10. prosinca.

Svima omiljeno adventsko blagdansko vrijeme teško je zamislivo bez baleta “Orašar” koji je na programu 8., 9., 10., 11. i 13. prosinca i tradicionalnih Novogodišnjih koncerata u izvedbi Riječkoga simfonijskog orkestra pod ravnanjem maestra Valentina Egela 27., 28., 29. i 30. prosinca. Dječji novogodišnji koncert održat će se 31. prosinca s početkom u 12 sati, a ulaznice za koncert plaćaju samo roditelji ili pratnja, djeca dobivaju gratis! Ulaznice za Dječji novogodišnji koncert možete nabaviti isključivo na blagajni Kazališta.

Požurite po ulaznice!

 
Generalni pokrovitelj Riječkog simfonijskog orkestra
 
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
Sponzor predstave “Fahrenheit 451”
 
 
Medijski pokrovitelj / Partner mediatico