„Buba u uhu“ i „Otočka terca“ – dva dramska užitka po cijeni jednoga!

16. siječnja 2023.

Siječanjski program nudi čak dvije gostujuće dramske predstave koje ćete sigurno htjeti pogledati – „Otočku tercu“ 24. i „Bubu u uhu“ 31. siječnja. Znamo da je teško odlučiti se za jednu i da ćete htjeti vidjeti obje, stoga smo za vas osigurali posebnu pogodnost: kupnjom ulaznice za predstavu „Buba u uhu“, ulaznicu za „Otočku tercu“ dobivate na poklon!

U sklopu projekta K-HNK, 31. siječnja u Rijeku dolazi predstava varaždinskoga HNK-a redateljice Snežane Tiršić, urnebesna „Buba u uhu“. Priča prema tekstu velikoga francuskoga komediografa Georgesa Feydeaua prikazuje niz kaotičnih nesporazuma što ih pokrene jedno lažno ljubavno pismo, a koji će vas bez dvojbe dobro nasmijati. Sjajna glumačka ekipa, Ljubomir Kerekeš, Helena Minić Matanić, Karlo Mrkša, Hana Hegedušić, Robert Plemić i drugi, na pozornici „Zajca“ će uprizoriti komičnu radnju čija napetost raste sve do samoga kraja!

Našu nacionalnu dramsku prvakinju Oliveru Baljak 24. siječnja ćemo gledati u hvaljenoj predstavi “Otočka terca”, uz još dvije izvrsne glumice, Branku Petrić Fehmiu i Anu Vilenicu. Tri poznate glumice utjelovljuju žene različitih generacija i oprečnih karaktera. Monotonu otočku svakidašnjicu dviju sestara promijenit će dolazak njihove podstanarke, neočekivano se mijenjaju životi žena od kojih svaka ima svoje snove, nadanja i očekivanja, uspone i padove. Predstavu prema tekstu „Sjecišta“ Beatrice Kurbel u adaptaciji Ane Vilenice i produkciji Centra za kulturu Grada Novog Vinodolskog režirao je Ivan Vanja Alač.

Iskoristite nesvakidašnju priliku i počastite se s dva dramska užitka po cijeni jednoga! Dođite na „Otočku tercu“ i „Bubu u uhu“ u našem Kazalištu!