Diana Haller

Diana Haller večeras u ulozi Giovanne Seymour!

2. listopada 2023.

Dianu Haller, riječku mezzosopranisticu međunarodne karijere i redateljicu Donizettijeve opere „Anna Bolena“ ne propustite večeras kao Giovannu Seymour! U 19 sati počinje izvedba u kojoj će Diana Haller nastupiti u ulozi dvorske dame kraljice Anne Bolena, u izvedbi Anamarije Knego, u koju je zaljubljen kralj Enrico Tudor (Mariano Buccino) te je želi za svoju novu ženu koja će mu roditi sina.

Ovom intrigantnom ljubavnom, ali i tragičnom opernom pričom, prema istinitim povijesnim događajima, ravnat će finski maestro, naš počasni gost dirigent Ville Matvejeff. Njegov iščekivani povratak oduševio je gledateljice i gledatelje na premijernoj izvedbi „Anne Bolena“ u petak, kazališno gledalište je dugotrajnim pljeskom i ovacijama ispratilo svoga miljenika.

U ostalim ulogama večeras su Massimo Frigato kao Riccardo Percy, Slavko Sekulić u ulozi Lorda Rocheforta, Franko Klisović kao Smeton, Sergej Kiselev u ulozi Herveyja, a uz njih Leonora Surian Popov kao Elisabetta I., engleska kraljica, Ivna Bruck kao Maria I., te malena, ali publici već poznata Uma Smolčić kao Elisabetta I., engleska princeza.

A odmah nakon izvedbe “Anne Bolena” imat ćete prigodu svjedočiti i dodjeli Nagrade publike za najbolja umjetnička ostvarenja u Operi te za najbolji koncert u prethodnoj sezoni. Ne propustite!

Foto & Video galerija

Partner mediatico / Medijski pokrovitelj