„JALTA, JALTA U IZVEDBI OBITELJI SURIAN“ ODRŽANA NA OTVORENOM!

13. lipnja 2020.

Danas, 13. lipnja, s početkom u 12 sati u zgradi HNK Ivana pl. Zajca trebao je biti održan komorni mjuzikl „Jalta, Jalta u izvedbi obitelji Surian“ u režiji Mojce Horvat. Pred sam početak predstave suočili smo se s tehničkim poteškoćama na pozornici. Kako nismo mogli dovoditi u pitanje sigurnost naših izvođača, Leonore Surian PopovGiorgia Suriana, Giorgia Christiana Suriana, Stefana Suriana i Igora Vlajnića, trebali smo predstavu otkazati.

Naše gledateljice i gledatelji već su pristizali u Kazalište te smo odlučili ipak ne odustati, s čime se složila i publika i izvođači. Predstava je odigrana ispred kazališne zgrade. Publika, koja je većim dijelom stigla iz Crikvenice, iskazala je svoje oduševljenje burnim pljeskom i povicima „Bravo!“.

Ovim putem želimo zahvaliti publici i izvođačima na razumijevanju i podršci. Još jednom svi smo zajedno potvrdili da umjetnost i ljubav prema kazalištu nadvladava sve probleme!

Donosimo vam djelić današnje nesvakidašnje atmosfere.

Večernja izvedba predviđena za 19 sati u zgradi HNK također dobiva novu pozornicu ispred Kazališta, ali s početkom u 20 sati!

Vidimo se!

 

Foto & Video galerija