KAZALIŠTA, KONCERTNE DVORANE, PUTOVANJA – PRETPLATE ŠIRE OD GEOGRAFSKIH GRANICA

14. listopada 2016.

U tijeku je upis u dva pretplatnička ciklusa koja uključuju i programe izvan Rijeke pa i Hrvatske, jedan dramski i jedan koncertni.
PIRANSKI ZALJEV pretplata je koju HNK Ivana pl. Zajca dijeli s kultnim Slovenskim mladinskim gledališčem iz Ljubljane. U cijenu pretplate je uz ulaznice za četiri predstave, uključen i prijevoz i ručak. U SMG-u ćete moći pogledati predstave uz titlani hrvatski prijevod, Republika Slovenija i Fargo, dok će ista publika u riječkom Kazalištu gledati predstave Majstor i Margarita te Kritika škole za žene. Sve su predstave vikendom. Pridružite se kulturno-turističkim druženjima ljubljansko-riječke publike!
A prvi put osmišljena je i jedinstvena pretplata koja uključuje dva gala koncerta izvan riječkog Kazališta i dva atraktivna koncertna događanja u Kazalištu koja nisu niti u jednom drugom pretplatničkom ciklusu osim ovom – GALA KONCERTNOM CIKLUSU. Organiziran je odlazak na koncert jednog od deset najboljih orkestara svijeta, Budapest festival orchestra u Cankarjevom domu u Ljubljani, a zatim na koncert Ive Pogorelića u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Koncerti u Rijeci uključuju koncertnu izvedbu opere Faust, Super gala koncert u HNK Ivana pl. Zajca već 17. studenog, te na Novogodišnji koncert – Šišmiš.

Više o predstavama i koncertima pročitajte na letcima.

letak-piranski-zaljev-web

gala-koncertni-ciklus-letak-web