Nagrada publike

Nagrada publike za najbolja ostvarenja u sezoni 2022./2023.

5. rujna 2023.

Drage naše gledateljice i gledatelji, nova kazališna sezona počinje! Kao i svake godine i ovaj će put biti dodijeljene tradicionalne nagrade publike za najbolja umjetnička ostvarenja u sezoni 2022./2023. Podržite svojim glasom naše umjetnice i umjetnike i glasajte za omiljenu vam njihovu kreaciju te odaberite najbolje predstave prošle kazališne sezone. Glasati možete od 5. rujna!

Odlučujete o najboljoj predstavi u sezoni, najboljoj predstavi svake umjetničke grane posebno (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla te o koncertu sezone. A birate i najbolje među gostujućim umjetnicama i umjetnicima.

Glasati možete zaokruživanjem rednoga broja ispred imena i prezimena nominirane kandidatkinje ili kandidata, odnosno naslova predstave. Glasački list nakon preuzimanja možete ispuniti pomoću Alata za označavanje (Ispuni i potpiši -> Dodaj krug) i poslati na e-mail referent.promidzbe@hnk-zajc.hr ili u inbox naše Facebook stranice ili ispuniti ga u atriju Kazališta te na blagajni Kazališta.

Draga publiko, glasajte! Našim je umjetnicama i umjetnicima važna vaša podrška!