NAKON LONDONA U RIJEKU – POVRATAK MAIDE HUNDELING

6. svibnja 2022.

Slavna njemačka sopranistica, počasna članica riječke Opere Maida Hundeling ponovno je na našoj pozornici u ulozi Izolde u operi Richarda Wagnera „Tristan i Izolda“ u režiji legendarne Anne Bogart i pod dirigentskim vodstvom maestra Valentina Egela 8. i 11. lipnja. U Rijeku Maida Hundeling dolazi odmah nakon izvedbi uloge Ortrud u Wagnerovoj operi „Lohengrin“ u londonskoj Kraljevskoj operi.

Sada već proslavljena predstava „Tristan i Izolda“ u riječkoj produkciji, jedan od najistaknutijih projekata programa EPK-Rijeka 2020, osvojila je prestižnu Diplomu “Milka Trnina” te Nagradu hrvatskoga glumišta za najbolju opernu predstavu u cjelini.

Uvijek fascinantna i sugestivna solistica Maida Hundeling, osim u operi „Tristan i Izolda“, oduševila je i publiku i kritiku u naslovnoj ulozi Straussove „Elektre“, kao Aida s koncertne izvedbe opere povodom 135 godina otvorenja zgrade našega Kazališta, maestralnom Toscom te koncertnom izvedbom arija Brunhilde, Salome, Turandot i Jenufe.

Ljubiteljice i ljubitelji opere, ne propustite Maidu Hundeling kao Izoldu u proslavljenoj operi 8. i 11. lipnja. Ulaznice su upravo krenule u prodaju!

 
Partner mediatico / Medijski pokrovitelj