NI SIJEČANJSKI PROGRAMI NE PRESTAJU PUNITI GLEDALIŠTE “ZAJCA”!

24. siječnja 2020.

Nakon prosinca i rasprodanih programa koji su Riječanima ispunjavali blagdane, i u siječnju se nastavlja isti niz. Za prvi program u 2020. godini, mjuzikl “Evita”, sve su izvedbe bile rasprodane danima prije premijere. Zbog toga smo, na zadovoljstvo publike, u program uvrstili i dodatnu izvedbu koja je, baš kao i svi nadolazeći termini u veljači, pogađate – odmah rasprodana!

Želja za kazalištem koja vlada Rijekom brzo puni i gledalište repriznih predstava. Tako je Puccinijeva “Madama Butterfly” već rasprodana. “Tosca” koja je oborila publiku i međunarodnu kritiku ponovno je na rasporedu 27. i 29. siječnja, a ulaznice za ove izvedbe također ubrzano nestaju.

Ako vam je siječanj proletio i ostavio vas bez ulaznica za neki od željenih programa – ne očajavajte.

Veljača, koja nam donosi prve programe u sklopu Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, bit će plodna. Čak dva međunarodno priznata ansambla – puhački sastav Les vents Francais, sačinjen od redom vrhunskih glazbenika svjetske klase, 6. veljače i Venice Baroque Orchestra, sastav prepoznat kao jedan od najboljih ansambala posvećenih baroknoj glazbi i baroknim instrumentima, i Giuliana Carmignolu, koji će djela Vivaldija izvoditi na kultnoj Stradivarijevoj violini, 14. veljače. Ljubiteljima opere veljača donosi posebnu radost – prvu izvedbu jedne Wagnerove opere u Rijeci, “Tistana i Izolde”.

 

Nabavite ulaznice na vrijeme i vidimo se u kazalištu.