Opera, drama i mjuzikl u first minute prodaji! Ne propustite!

3. svibnja 2024.

Iskoristite pogodnost first minute ponude – nabavite ulaznice po promotivnim cijenama za atraktivne kazališne naslove u lipnju! Ponuda traje od 5. lipnja do 20. lipnja. Uz promokod LIPANJ20 osiguravate 20 % popusta i kod online kupnje, i na blagajni Kazališta.

Ne propustite priliku doživjeti jedno od najzahtjevnijih djela glazbenoga kazališta, operu Richarda Wagnera „Rajnino zlato“ uz dirigentsko vodstvo maestra Valentina Egela, a u režiji Dražena Siriščevića. Izvedbe u first minute ponudi su 7. i 18. lipnja. Osim Wagnera, po promotivnoj cijeni možete pogledati i poslušati Smareglinu „Istarsku svadbu“ 15. lipnja, izvedbom će ravnati maestro Zoran Juranić, a redatelj je Marin Blažević.

Ljubiteljica ili ljubitelj ste dramskoga programa? Vjerujemo da ćemo vas vidjeti u gledalištu na jednoj od izvedbi predstave „Glorija“ prema djelu jednoga od najznačajnijih hrvatskih književnika Ranka Marinkovića, u režiji ikone hrvatskoga teatra Senke Bulić. A izvedbe uz first minute pogodnost su 6., 8., 10., 11., 12. i 14. lipnja.

Želite se dobro nasmijati i zabaviti – legendarna Nušićeva „Gospođa ministarka“ uz nacionalnu dramsku prvakinju Oliveru Baljak ponovno je na programu 21. lipnja – i to u first minute ponudi!

A dobra je zabava zagarantirana i na večeri mjuzikla sjajne Leonore Surian PopovA ritmo di Broadway“ / „U ritmu Broadwaya“ 19. lipnja.

Na sljedećoj poveznici pogledajte i druge naslove lipanjskoga programa.