Požurite po najbolje mjesto u gledalištu: Krenula prodaja ulaznica za komorni koncert “L’essence de la France” i predstavu “Rastanci”

6. lipnja 2023.

Upravo je krenula prodaja ulaznica za komorni koncert Riječkoga puhačkog kvinteta „L’essence de la France“ koji je na programu 7. srpnja te predstavu „Rastanci“ 8. srpnja. Budite među prvima i osigurajte si najbolje mjesto u gledalištu!

Uzbudljivi program francuskih skladatelja pripremaju članica i članovi Riječkoga puhačkog kvinteta Lucija Kovačević na flauti, Antonio Haller na oboi, Matej Pavić na klarinetu, Volodymyr Antoshyn na fagotu i Alessandro Saraconi na horni. Na komornome koncertu romantičnoga naziva „L’essence de la France“ 7. srpnja slušat ćete „Tri kratka komada“ Jacquesa Iberta, Puhački kvintet u g-molu Claudea Paula Taffanela, „Šetnju kralja Renéa“ Dariusa Milhauda i „Pet svjetovnih i sakralnih plesova“ Henrija Tomasija. Ne propustite dašak Francuske u „Zajcu“.

Predstavu Hrvatske drame „Rastanci“ prema istoimenome djelu Mani Gotovac u režiji Anastasije Jankovske ne treba posebno najavljivati. Riječ je o uvijek rasprodanoj uspješnici, a među našim gledateljicama i gledateljima ima i dosta onih koji još nisu dospjeli do ulaznica. Stoga požurite i na vrijeme rezervirajte svoje sjedalo za izvedbu 8. srpnja!