PRVI OVOGODIŠNJI „ORAŠAR“ ODUŠEVIO PUBLIKU: „PREDIVNA VEČER!“

17. prosinca 2020.

Da je „Orašar“ vremenom postao obaveznim dijelom blagdanske tradicije svjedočila je i sinoćnja, prva ovosezonska izvedba obiteljskog baletnog klasika. Gledalište ispunjeno onoliko koliko god to može biti u skladu s protuepidemijskim mjerama zbog kojih kazalište i je prava sigurna oaza adventskog ugođaja. A među publikom oduševljena djeca kojima je ovaj „Orašar“, svijet snova i avantura djevojčice Marie, najčešće i prvi susret sa svijetom baleta. Jednako oduševljeni bili su i odrasli jer, iako Marie u predstavi odrasta, za publiku je „Orašar“ uvijek povratak u vlastito djetinjstvo. Povratak koji donosi čaroliju, a bar malo čarolije treba nam više nego ikada.
„Sretni smo što smo mogli večeras biti u kazalištu, taj je doživljaj nezamjeniv. Ovaj „Orašar“ je drugačiji od onog klasičnog, ali priča i ples jednako su fascinantni. Baletni ansambl je izvrstan , a scena i kostimi predivni“;
„Jedan jako zabavan „Orašar“ s puno glume. Uživali smo“;
„ Lijepo, predivna večer. Barem nakratko smo mogli biti u nekom drugom svijetu“;
„ Zahvalni smo što smo i u ovo vrijeme mogli uživati u živoj izvedbi „Orašara“. Izvedba je bila vrhunska. Čestitke svim plesačima. Čestitam i na hrabrosti da se stvori suvremena bajka“.

Ako ste na vrijeme osigurali svoje ulaznice, u „Orašaru“ ćete moći uživati i sljedećih dana. A ako niste podsjećamo da smo zbog velikog zanimanja publike dodali čak pet izvedbi 4.5., 7., 12. i 13. siječnja! Požurite!

Foto & Video galerija