TVRTKA BAUERFEIND SPONZORIRA ZAŠTITNE VIZIRE ZA RIJEČKI OPERNI ZBOR

10. studenoga 2020.

Bauerfeind d.o.o. zastupnik je i distributer proizvoda tridesetak svjetskih poznatih dobavljača raznovrsne medicinske opreme, a postoji i djeluje od 1994. godine u vlasništvu njemačke multinacionalne grupacije Bauerfeind AG. Samo u Hrvatskoj, Bauerfeind zapošljava više od 200 osoba, dok je, sa zemljama regije, tvrtka uspostavila široku mrežu od 30 specijaliziranih trgovina medicinskih proizvoda.

Bauerfeind d.o.o. u svom raznovrsnom asortimanu ima i zaštitnu opremu kao što su maske, beskontaktni toplomjeri, pa tako i vizire koji će omogućiti Riječkom opernom zboru da na, koliko je moguće, sigurniji način održava probe i nastavi s radom.

Ovo sponzorstvo je realizirano s posebnim zadovoljstvom. Moto tvrtke Bauerfeind je „Pokret je život“ i sukladno tome je spremno prihvaćen poziv da se podrži nastavak programa Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca uz najviše mjere opreza i prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a uzimajući u obzir i preporuke za obavljanje kulturno umjetničkih djelatnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Viziri za lice prekrivaju 3/4 dužine lica, ugodni su za nošenje, ne pritišću sljepoočnice i što je najbitnije, ne magle se. Sprječavaju izravno raspršivanje čestica u zrak što je od iznimne važnosti za održavanje proba zborova.

Bauerfeind želi uspješan i siguran nastavak programa svim članovima HNK Ivana pl. Zajca, a publici želimo da uživaju u izvedbi opere Carmen.