ULAZNICE ZA BALET „ORAŠAR“ I NOVOGODIŠNJE KONCERTE U PRODAJI!

2. studenoga 2022.

Iako je to teško zamisliti uz trenutno toplo, gotovo ljetno vrijeme, uskoro nam stiže čarobno adventsko i novogodišnje doba! Naravno, na kazališnom programu u prosincu su tradicionalni balet „Orašar“ i novogodišnji koncerti – uvijek traženi i omiljeni kod publike! Ulaznice za sve izvedbe upravo su krenule u prodaju!

Baletna obiteljska bajka na magičnu glazbu Petra Iljiča Čajkovskoga “Orašar” koreografa Maura de Candije na programu je 22. prosinca u 19:30 sati, 23. prosinca u 19:30 sati i 24. prosinca u 12 sati. Simbol Božića, bezvremenski baletni klasik „Orašar“ vole i djeca i odrasli. Ansambl riječkoga Baleta uz Riječki simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Pavla Zajceva uvest će vas u priču između stvarnosti i sna u kojoj su sveprisutne mašta i čarolija.

Bogat program novogodišnjih koncerata u izvedbi Riječkoga simfonijskog orkestra uz dirigentsko vodstvo Valentina Egela je 27., 28., 29. i 30. prosinca s početkom u 20 sati. Očekuje vas kronološki presjek najprepoznatljivijih i najuspjelijih djela klasične glazbe, kao što su skladbe Franza von Suppéa, Camillea Saint-Saënsa, Ivana pl. Zajca, Peta Iljiča Čajkovskog, Johanna Straussa mlađeg i drugih. A na svakome koncertu bit će i jedan broj iznenađenja, uvijek drugačiji! Novogodišnji koncert za našu najmlađu publiku održat će se 31. prosinca u 12 sati.

Za adventske i novogodišnje kazališne programe uvijek se traži ulaznica više, stoga nemojte čekati i nabavite svoju ulaznicu za blagdansku čaroliju na vrijeme!

 
Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra

Generalni pokrovitelj Baleta