Ulaz publike

Uz nove čitače ulaz u Kazalište još jednostavniji i brži!

13. listopada 2023.

Vjerojatno ste na našim nedavnim izvedbama primijetili da se unatoč broju gledatelja, na ulazu u Kazalište nije se osjetila gužva i nije bilo čekanja. Sve je to zahvaljujući novim čitačima ulaznica i pretplatničkih kartica!

Ovako su našu inovaciju prokomentirale i dvije posjetiteljice sinoćnjega, prvog koncerta „Dvostruko slavlje: Rahmanjinov & Papandopulo“:

„Čitači su vrlo pomodni i korisni, u biti sve je vidljivo i sve je jasno. Svugdje je već tako, svugdje se koristi, u kazalištu je to novina. I još nešto važno, na kartici imamo čip za sve. Imam tri stvari pa je praktičnije što ne moramo nositi tri kartice, neki put i zaboravimo, kada prebacujemo iz novčanika u novčanik (smijeh). Odlično je, sve inovacije su super!“

Sve za vas, draga publiko, da vam i ulaz, uz jedinstveni doživljaj umjetničke izvedbe, bude brži i ugodniji! Provjerite to već na drugoj koncertnoj večeri „Dvostrukoga slavlja“ pod ravnanjem maestra Valentina Egela sutra 14. listopada. Očekuje vas monumentalna Rahmanjinova Druga simfonija te dva Papandopulova skrivena dragulja: simfonijski scherzo „Vrzino kolo“ u izvedbi Martine Filjak i Riječkoga simfonijskog orkestra te Koncert za ksilofon i gudače u izvedbi solista Pedra Rosenthala Campuzana uz riječke gudače.

Foto & Video galerija
 
Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra