“ZAJC UZ VAS” – ONLINE #30

19. travnja 2020.

U subotu, 18. travnja, imali smo male goste na našim društvenim mrežama: Virtualnu izložbu posvetili smo dječjim radovima koji su nam stigli kao reakcija na naš online program!

Učenici Osnovne škole “Ippolito Nievo” iz Cordovada u Italiji i njihova učiteljica Paola Vendrame posebno su nas iznenadili i razveselili svojim crtežima koje su za nas naslikali nakon što su poslušali bajku „Il gatto con gli stivali” /”Mačak u čizmama” koju je pripovjedio naš glumac Talijanske drame, Giuseppe Nicodemo. Naše su bajke slušane diljem Hrvatske, pa i u nekim susjednim zemljama i veseli nas što su doputovale i do Italije! U sklopu našeg ciklusa “Zajčić za laku noć” naši su vam glumci Hrvatske i Talijanske drame pripovjedili sedam bajki koje su ukupno pregledane više od 35 tisuća puta! Primili smo niz ohrabrujućih i lijepih riječi te poruka podrške roditelja, baka i djedova, učitelja i odgajatelja koje su nas obradovale, osnažile i motivirale da nastavimo i dalje stvarati sadržaje i za našu najmlađu publiku.
Hvala vam na tome!

Pogledajte galeriju i pratite nas putem službene Facebook-stranice te ostalih društvenih mreža (Youtube, Instagram, Twitter). Online-program “Zajc uz vas” nastavlja objavljivati zanimljivosti iz kazališne povijest kroz program “Vremenska kapsula”!

 

Foto & Video galerija