ZBOG VELIKOG INTERESA DODALI SMO JOŠ DVIJE IZVEDBE MAGIČNOG „ORAŠARA“!

12. prosinca 2021.

Drage naše gledateljice i gledatelji, zahvaljujemo na velikom interesu za balet „Orašar“ i rasprodanim gotovo svim izvedbama! Kako bismo svima omogućili da svoje blagdane uljepšaju ovom nezaobilaznom adventskom bajkom, dodali smo još dvije izvedbe – 23. prosinca u 19,30 sati i 24. prosinca u 12 sati.

Riječki „Orašar“ u koreografiji Maura de Candije istražuje skrivene čarolije u originalnoj bajci E. T. A. Hoffmanna te uz snovitu glazbu Čajkovskog stvara pravu magiju na pozornici. Učinite svoje blagdane još posebnijima i svratite u Kazališnu galeriju „Zajc“ koja je također puna iznenađenja! Darujte sebi i bližnjima blagdansku čaroliju u „Zajcu“!

 

*Draga publiko, zahvaljujemo vam na velikom odazivu na izvedbe baleta “Orašar”! Zbog posve rasprodanih izvedbi te velikog broja posjetiteljica i posjetitelja čije se COVID-potvrda moraju pregledati na ulazu, pomakli smo ulazak publike u gledalište pola sata prije početka predstave. Stoga vas ovim putem pozivamo da na predstavu dođete ranije i tako pomognete da se ne dođe do stvaranja gužve prije početka. Istodobno molimo za strpljenje i unaprijed se ispričavamo na eventualnom čekanju. Zahvaljujemo na razumijevanju.