HIT MJUZIKL “EVITA” PONOVNO U “ZAJCU”!

6. srpnja 2020.

“Spektakularno”, “više nego uspješan projekt”, “tisuću kotačića funkcionira besprijekorno”… Tako je kritika pisala o “Eviti” nakon riječke premijere u siječnju.

Svjetski slavni mjuzikl Andrewa Lloyda Webbera bio je tada prvi put postavljen u Hrvatskoj. Životna priča najutjecajnije žene u povijesti Latinske Amerike, njezina borba za vlast i za ljudska prava, briga o najnezaštićenijim slojevima društva našla je odjek i u srcima hrvatske publike.

Nove izvedbe popularne “Evite” ponovno su na programu u utorak i srijedu, 7. i 8. srpnja s početkom u 21 sat. Naslovnu ulogu utjelovit će zvijezde mjuzikla: Leonora Surian Popov 7. srpnja, i Elena Brumini 8. srpnja. Osim njih ćete vidjeti i čuti Daria Bercicha, odnosno Ivana Šimatovića u ulozi Juana Dominga Peróna, Fabijan Pavao Medvešek predstavit će Chea, Marko Fortunato nastupit će u ulozi Agustína Magaldija, a Ana Majdak u ulozi Ljubavnice.

U predstavi sudjeluju članice i članovi Hrvatske i Talijanske drame, Opere i Baleta HNK Ivana pl. Zajca, polaznici Riječkog kazališta mladih „Kamov” (dramski i plesno-baletni studio) te Pjevački zbor mladih „Josip Kaplan” i Dječji zbor „Kap”.

Požurite po svoje ulaznice jer je broj mjesta u našem de luxe gledalištu ograničen!

 

Foto & Video galerija

 

Foto & Video galerija

 

Sponzor mjuzikla “Evita”